Simion Ana-Mădălina

Hi' I am Simion Ana-Mădălina

Asertivitatea și empatia față de cei din jur, au determinat-o să aleagă psihologia ca domeniu de activitate, pasiunea ei fiind analizarea și studierea ființei umane în toată complexitatea ei.

Simion Ana-Mădălina

Psiholog clinician

Traseu Academic

  • Absolventă a Facultății de Științe Politice, specializarea Psihologie din cadrul departamentului de Sociologie și Psihologie din cadrul Școlii de Studii Politice și Administrative din București.
  • Absolventă a masteratului de Psihologia sănătății – cercetare clinică și optimizare comportamentală din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Universitatea din București.
  • Este specializată în evaluarea și terapia prin joc a copiilor și a familiei, în afecțiuni psihosomatice și oncologice și boli autoimune, dar și în traumele copilăriei.
  • Are o publicație într-un capitol de carte – „Psihiatrie – Clinică, psihodinamică și elemente de farmacologie” Simona Trifu, Bogdan Patrichi, Ana Miruna Drăgoi.

Traseu Profesional

A început cu un stagiu de practică în cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Constantin Gorgoș” București, după care și-a început activitatea profesională din 2021 prin contracte de colaborare cu diverse clinici de profil.